ВИНАГИ ДО ВАС В НАЙ-ТРУДНИЯ МОМЕНТ Бул. Христо Ботев 125 София, България

Денонощно: 02 931 15 55 0898 470 380

Раб. Време от 08:00 до 17.00 Пон. - Нед.

ДЕНОНОЩЕН ТРАУРЕН ДОМ

“СВЕТИ ЛУКА„

 

Траурен дом „Свети Лука“ е създаден през 2003 година в гр. София. Дейноста ни е свързана с организиране на тъжни ритуали в цялата страна и извън нейните граници. Осигурява и транспорт за транспортиране на покойник за кремация в гр. София. Разполага с квалифицирани служители преминали спецялен курс на обучение за тъжни обреди и ритуали, специализирани автомобили за транспорт, хладилна камера, осигурява лекар при необходимост за констатация при смърт ако вашият личен лекар е възпрепятстван. Организира погребение и кремация, транспорт в страната и чужбина – със специализирани автомобили, издаване на смъртен акт, репатрация на чужденци, оформя всички документи свързани с репатрацията /превод и легализация в съответното посолство/. Нашата траурна агенция ще ви осигури траурни аксесоари, ковчези за погребение и кремация – обикновени и луксозни, урни за кремация, драперии, покров, кръст, пирамида, фенер, венци с лента със съболезнования, цветя за погребение, кремация, помен, траурна жалейка, траурни ленти, траурни шалове, портретни снимки, кетеринг, жито, питка, червено вино, сервиз, свещи; изработва некролози -цветни и чернобели. В случай, че не разполагате със стар семеен гроб за погребение Ви се осигурява безплатен нов гроб.

Ние ще ви осигурим всички необходими траурни атрибути за погребение, кремация и помен. Погребалната агенция извършва още строителни и каменоделски услуги – реставрация и поддръжка на гроб, изработване на нови паметници, добавяне на имена върху съществуващи, керамични снимки цветни и чернобели /възможно и оцветяване на снимките/, изработване на плочи за урнови стени, почистване на гробните места .
Клиентите получават безплатна консултация и пълна информация на нашите телефони денонощно за погребение, кремация, панихида. Ние ще бъдем до вас в най-трудните моменти. 

Траурна агенция „Свети Лука“, град София ще бъде до вас в най-трудните моменти и ще ви помогне със съвет при организацята на погребение, кремация, помен. Цените се определят спрямо избора на необходимите погребални атрибути. Ние работим с най-ниски цени на предлаганите погребални услуги.

СПЕШНА НУЖДА

02 931 15 55

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-Нед: 8:00-17:00

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Обадете ни се

отзиви

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

“Прекрасно обслужване”

"Нямаше да мога да се справя без вас. Много добро и коректно обслужване. Благодаря."

Татяна Тотева

“Коректно обслужване”

"Прекрасно обслужване и перфектна организация. Много ми помогнахте в най- трудният момент. Благодая ви. "

Иван Колев

“Много ми помогнахте”

"Безупречна организация. Благодаря ви за всичко което направихте за нас."

Йорданка Иванова