ВИНАГИ ДО ВАС В НАЙ-ТРУДНИЯ МОМЕНТ Бул. Христо Ботев 125 София, България

Денонощно: 02 931 15 55 0898 470 380

Раб. Време от 08:00 до 17.00 Пон. - Нед.

ЧАСТНО ГРОБИЩЕ

“СВ. АРХАНГЕЛ МИХАИЛ„

 

Православен Гробищен Парк „Свети Архангел Михаил” е разположен в южната част на столицата, в полите на Витоша и в непосредствена близост с Боянските гробища, в които са намерили вечния си покой редица обществено значими личности, жители на град София. Това е първият по рода си гробищен комплекс в България, отговарящ напълно на европейските стандарти.

Частното гробище предлага и изграждане на семейни гробници. В подземната и наземната част на гробницата има достатъчно място за цяла фамилия, включително и за любимите вещи на всеки един член на семейството. Всяка гробница се изгражда по поръчка и може бъде проектирана предварително от самия бъдещ ползвател.

Паркът „Св. Архангел Михаил” е приятно озеленен, с внушителна гледка към София. Разполага с дванадесет вида парцели – различаващи се по локация, лукс и цена. Там има и денонощна охрана, а чрез персонален IP адрес всеки закупил гроб може да наблюдава какво се случва с  и около парцела му.

За онези, които предпочитат кремиране, паркът разполага с урнови ниши и урнови колони. Комплексът  разполага и с ритуална зала и прощален храм.
Интернет камери ще дава възможност на близки и роднини от чужбина да наблюдават в реално време погребенията и да бъдат съпричастни.

Целта е да се предостави достоен вечен дом на покойника в най-добре поддържания гробищен парк в страната. Паркът е с денонощна охрана. Разполага с паркинг за посетители. В целия комплекс е осигурен достъп на лица в неравностойно положение.